2.2.0.4_0, 2017-05-15 14:52:25
Car-Net: Aktuell information

Car-Net.

Aktuell driftsinformation.

Tack för att du använder Volkswagen Car-Net!
Volkswagen arbetar ständigt för att utveckla och förbättra utbudet av tjänster och funktioner för dig som kund. Tyvärr kan det medföra kortare perioder med driftsstörningar då tjänster och data kan vara otillgängliga eller ej uppdaterade. Vi ber om ursäkt för eventuella problem detta kan medföra för dig och hoppas på din förståelse.
Vid frågor är du alltid välkommen att kontakta oss (se nedan).

Nya uppdateringar e-remote

För att kunna ta del av de senaste uppdateringarna i Car-Net med nya e-remotetjänster rekommenderar vi att du uppdaterar din Car-Netapplikation. Du hittar den i App Store och Google Play. Senaste version för iPhone-användare är 3.6.3 och för Android-användare 3.6.2.

Vi har även lanserat en ny version av kundportalen online – besök den gärna på

Passat GTE

(Bilar som tillverkas från och med vecka 45/2016)

Nu är det möjligt att starta din bil på eldrift även när utetemperaturen är lägre än -10 grader Celsius. Det förutsätter dock att batteriet inte har en temperatur som är lägre än -10. I bilar som tillverkats till och med vecka 44/2016 har det varit yttertemperaturen som avgjort om bilen kan startas på eldrift eller via TSI-motorn.

Nyhet: Security & Service

Från och med november (vecka 45) 2016 får du som beställer en ny Passat GTE även tillgång till Car-Net-tjänsterna ”Security & Service”.
Vid beställning av en ny Tiguan är det från samma vecka möjligt att välja Security & Service-tjänsterna som tillval. Läs mer om de nya tjänsterna och funktionerna som ingår på

Har du synpunkter eller önskar hjälp i Car-Net ärenden?

Telefon: 08-120 810 80

  • Mån-Tors 08:00 - 17:00,
  • Fre samt dag före röd dag eller helgdag 08:00 - 16:00

Med vänlig hälsning,
Volkswagen